Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan ’Huzur 23 Asayiş Uygulaması’ kapsamında çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü, önleyici tedbirler dahilinde suç işlenmesinin önlenmesi ve kentin asayişini sağlamak amacıyla yaklaşık 200 polisin katılımı ile“Huzur 23 Asayiş Uygulaması” yaptı. Uygulama dahilinde polis, 126 umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde eş zamanlı denetim gerçekleştirdi. Bin 967 şahsın sorgulandığı uygulamada, çeşitli suçlardan dolayı aranma kaydı olduğu tespit edilen 3 şahıs yakalandı. 1 şahıs üzerinde ise 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 8 adet fişek ele geçirildi.

İş yerlerine yönelik olarak yapılan denetimlerde ise, 1 iş yerine ruhsatsız faaliyet göstermekten, 1 iş yerine kapalı alanda sigara içirmekten,1 şahsa kapalı alanda sigara içmekten, 1 iş yerine açıkta içki sunumu yapmaktan ve 1 tekel bayiine de açıktan içki satmaktan idari işlem yapıldı.

Uygulamanın yol kontrolleri esnasında ise alkollü araç kullandığı tespit edilen bir sürücüye ise bin 98 TL para cezası kesilerek, aracının trafikten men edildiği bildirildi.