Eskişehir’de, aralarında daha önceden husumet bulunan şahsı pompalı tüfekle vurarak ağır yaralayan ve polis tarafından kısa sürede yakalanan şüpheli adliyeye sevk edildi.
Olay, Cumhuriye mahallesi Selçuker sokak üzerinde meydana geldi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet-Gasp Büro Amirliği ekipleri, sokak üzerinde bir kişinin silahla vurulduğuna dair ihbar aldı. Bunun üzerine olay yerine kısa süre polis ekiplerinin yanı sıra, 112 Acil Servis ekipleri de gitti. Ağır yaralı olduğu öğrenilen A.D. (38) isimli şahıs, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.
Bunun üzerine çalışmalarına başlayan Cinayet Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayı gerçekleştirenlerin H.D. ve N.D. isimli şahıslar olduğu tespiti etti. Şüphelileri, olayda kullandıkları 1 adet pompalı tüfek ile birlikte kısa sürede yakalayan ekipler, yaptıkları araştırma neticesinde, A.D.’nin olaydan önce şüpheli N.D.’yi darp ettiğini, silahlı saldırı olayının da bu yüzden gerçekleştirildiğini tespit etti.
Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alınan H.D., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Öte yandan, yaralı olan A.D.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.