Gaziantep’te bir lise öğrencisi, evde oynadığı havai fişeğin elinde patlaması sonucu yaralandı. Meydana gelen patlama, mahallede terör paniğine neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesi Vatan Mahallesi 112 nolu sokaktaki evde 16 yaşındaki Muhammet Yılmaz’ın oynadığı havai fişek elinde patladı. Patlama ile mahallede terör paniği yaşanırken hemen olayın olduğu odaya giden baba Recai Yılmaz oğlunu kanlar içerisinde gördü. Çağrılan ambulans ile Muhammet Yılmaz, Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yüzünde, ayağında ve ellerinde yanık oluşan Yılmaz, geceyi hastanede geçirdi. Yapılan tedavisinin ardından taburcu edilen Yılmaz, evine götürüldü.

Olay anını anlatan baba Recai Yılmaz, oğlu Muhammet’in boş bir odada yalnız başına bulunduğunu vurgulayarak, "Gece yanımızdaki odadan patlama sesi geldi. Koşup odaya gittiğimde çocuğum kanlar içerisindeydi. Ambulansa haber verdik. Çocuğu aldı hastaneye kaldırıldı. Geceyi hastanede geçirdik. Sabah çocuğumu taburcu ettiler. Olayla ilgili polis ifademizi aldı, sonra serbest bıraktı. Oğlumun söylendiği gibi bir bomba falan ürettiği iddiaları doğru değil. sadece havai fişekle oynuyormuş, o patladı" dedi.