Kocaeli’nin Gebze ilçesinde henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan tartışma silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü, 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, olay, sabah saatlerinde Gaziler Mahallesi Issıkgöl Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı Selim K.K. ile Yaser K. (39) arasında tartışma çıktı. Tartışma alevlenerek bir anda kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Yaser K., Selim K.K.’yı kolundan bıçaklarken, Selim K.K. ise Yaser K.’yı sol bacağından silahla vurarak yaraladı. Silahla yaralama olayına karışan şahıs olay yerinden hızla uzaklaşırken, kavgayı gören çevredeki vatandaşlar hemen polis ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.
İhbar üzerine hemen olay yerine giden polis ekipleri çevre güvenliği alırken, 112 Acil Servis ekipleri silahla yaralanan Yaser K.’ya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıyı Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Kolundan bıçakla yaralanan Selim K.K. ise Gebze’de bulunan özel bir hastaneye gitti.
Silahlı yaralama olayına karışan şahsın özel hastanede olduğu bilgisini alan polis ekipleri hemen hastaneye gitti ve tedavi altında olan şahsı gözaltına alarak Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.