Beyoğlu’nda, Özbekistan uyruklu bir kişi, İstiklal Caddesi’nin Kallavi Sokağı’nda bulunan 5 katlı bir iş hanının çatısından apartman boşluğuna düşerek, ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İstiklal Caddesi’ni kesen sokaklardan biri olan Kallavi Sokağı üzerindeki 5 katlı bir iş hanının çatısında bulunan, Özbekistan uyruklu Şedya K., dün saat 18.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle hanın arka kısmındaki apartman boşluğuna düştü. Metrelerce yükseklikten düşen Şedya K.’yı fark eden esnaf, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, apartman boşluğuna girerek, yerde acılar içinde yatan Şedya K.’yı sedye yardımı ambulansa taşıdı. 5 katlı binanın çatısından zemine çakılan Şedya K., ağır yaralanırken, ilk belirlemelere göre vücudunun çeşitli bölgelerinde kırıklar oluştuğu öğrenildi. Görgü tanıkları ise, duydukları sesten sonra apartman boşluğuna baktıklarını ve bir kişinin yere düştüğünü gördüklerini söyledi.

Ambulansla Şişli Etfal Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen Özbek vatandaşı tedavi altına alınırken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.