Manisa’da polisinin yaptığı aramalarda üzerlerinde uyuşturucu maddeyle yakalanan ve gözaltına alınan 4 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, durumundan şüphelendikleri Ç.P., M.C.S., S.T. ve C.T.’nin üst aramasından 42 adet uyuşturucu sentetik hap ve 43 adet fişek halinde satışa hazır 73 gram esrar maddesi ele geçirilirken, koordineli yapılan çalışma sonrasında ise S.Ö. isimli şahıstan 30 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan S.T., C.T. ve S.Ö. çıkarıldığı mahkemece “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Otobüsteki yolcudan esrar çıktı

Öte yandan İzmir-Ankara E96 karayolu Salihli Bölge Trafik İstasyonu önünde yol uygulaması yapan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, durdurdukları bir otobüste yolculuk yapan E.A. isimli şahsın valizinde 1 kilo 115 gram esrar, 1 adet kuru sıkıdan bozma tabanca ve tabancaya ait 5 adet fişek ele geçirdi. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen E.A, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Salihli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, ilçede huzur ve güvenliğin sağlanması için suç ve suçlularla etkin ve kararlı mücadelenin devam edeceğini söyledi.