Bilecik’ in Osmaneli İlçesi Çerkeşli Köyün de bulunan gölette balık tuttuğu sırada suya düşen Ali Bakıcı, boğularak hayatını kaybetti

Bilecik’ in Osmaneli İlçesi Çerkeşli Köyün de bulunan gölette balık tuttuğu sırada suya düşen Ali Bakıcı, boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Osmaneli Çerkeşli Köyünde bulunan gölet’ e Sakarya İlinden iki gün önce oğlu Ramazan Bakıcı ile birlikte balık tutmaya giden Ali Bakıcı (61), gölet kenarında oltalarıyla birlikte balık yakalamaya çalışırken suya düştü. Babasının suya düştüğünü gören Ramazan Bakıcı Hemen yakın çevrede başka balık tutanlardan ve tarlada çalışan vatandaşlardan yardım istedi. Olayı gören vatandaşlar 112 sağlık ekiplerine ve Jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerinde güvenlik önlemlerini alan Jandarma ekipleri ve vatandaşlar kendi imkânları ile suya düşen bakıcıyı aradılar. Suya düştükten sonra bir vatandaş tarafından Bakıcı bulunarak gölet kenarına çıkartıldı.112 ekipleri hemen müdahale ettiler ancak Bakıcı hayatını kaybetmişti. Bakıcının cenazesi otopsi yapılmak üzere Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Buradaki otopsinin ardından Bakıcının kesin ölüm sonucu belli olması için Bursa Adli tıp kurumuna sevk edildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

ZZ