Bilecik’in Osmaneli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsünün 3 araca çarpması sonucunda meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bursa istikametinden Sakarya istikametine giden Kamil Ö. (35) idaresindeki 66 LZ 150 plakalı tır, Çerkeşli köyü yakınında bulunan Pekmezci rampalarında yağmurdan kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaymaya başladı. Kontrolden çıkan tır daha sonra Sakarya’da akrabalarının düğününden Bursa’ya dönen ailelerin içinde bulunduğu Beytullah H.’nin kullandığı 16 NYF 65 plakalı ve Nurettin Özbek’in kullandığı 16 NV 568 plakalı otomobiller ile yine Bursa istikametine giden Ergün M.’nin (46) kullandığı 18 LA 848 plakalı tıra çarparak yaklaşık 200 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi.

Tırın çarpıp sürüklediği 16 NV 568 plakalı araç sürücüsü Nurettin Ö. ve otomobilde bulunan Derya Alkan Ö., (32), Nazif U. (35), Recep Ö. (38) ile 16 NYF 65 plakalı otomobilde bulunan Günay Ö. (46), Kevser E. (55), İsmail E. (27) yaralandı. Diğer yandan 16 NYF 65 plakalı otomobilde sıkışan sürücü Beytullah Hasan E., olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir itfaiye kaza kırım ekipleri, Osmaneli itfaiye ve 112 ekiplerince uzun uğraşlar sonunda sıkıştığı yerden kurtarıldı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Kevser Ergün Bilecik Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaralılar burada yapılan müdahalenin ardından çevre illerde bulunan hastanelere sevk edildi. Tır sürücüsü ise Osmaneli jandarma ekiplerince ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Jandarma ekiplerince kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.