Zonguldak’ta güvenlik kameralarına rağmen rahat tavırlarla hareket eden kadın, 250 liralık iki montu alarak kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kameralarınca kaydedilirken, görüntüleri izleyen işyeri sahibi hırsızlık zanlısının rahat tavırlarını görünce şaşkınlık yaşadı.

Edinilen bilgiye göre olay kent merkezindeki bir işhanının giriş katındaki kıyafet dükkanının önünde meydana geldi. İşyeri sahibi Yeliz Göğerçin, işyerinin içerisinde bir müşterisi ile ilgilenirken işyerinin dışındaki kıyafetlerin olduğu bölüme bir kadın geldi.

Güvenlik kameralarınca kaydedilen o anlarda önce istediği bedeni arayan kadın, aradığı montu bulup elinde tutmaya başladı. Daha sonra askıda bulunan montlardan da bir adet alarak sakin tavırlarıyla işyerinin önünden uzaklaştı.

Duvarda ve askıdaki montların olmadığını fark eden işyeri sahibi, olay yerini gören güvenlik kameralarını incelemeye başladı. Hırsızlık anını izleyen Göğerçin, durumu Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine haber verdi.

"Kadının rahatlığı bizi çok şaşırttı"

Kameraları incelemeye alan polisler bile mont hırsızı kadınının sakin tavırlarını şaşkınlıkla izledi. 250 liralık iki adet montun çalındığını anlatan işyeri sahibi Yeliz Göğerçin, "Biz içeride başka bir müşteri ile ilgilenirken hanımefendi geldi ilk önce duvarda asılı montu beğendi. Sonra askıdan çıkartarak koluna astı. O yetmedi bir tane de askıdaki montlardan birini aldı. Sonra şapkalara falan baktı ama onlardan almamış. Daha sonra aheste aheste buradan devam ederek gitti. Şikayetçi oldum ama sonradan vazgeçtim. Çok fazla uğraşmak istemedim. Ama ifşa olmasını istiyorum. Kadının rahatlığı bizi çok şaşırttı. Montun biri 200 liraydı, diğeri ise indirimdeydi 50 liraya satıyorduk. 250 lira zararımız oldu. Şikayetçi olmayacağım ama bulunmasını isterim" diye konuştu.

Ekipler, olayın failini bulmak için çalışma başlattı.