Afyonkarahisar’da “trafik cezası” yüzünden yaşandığı iddia edilen bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Olayda yaralanan şahsın ise katili kovaladığı ancak bir süre sonra yere yığılıp kaldığı için yakalayamadığı öne sürüldü.
Edinilen bilgilere göre, olay, Bolvadin ilçesi İmaret Mahallesi, Kırgız Sokak’ta meydana geldi. İddialara göre, Süleyman Yüksel (21), Muhterem Y. (40) ve ismi henüz belirlenmeyen bir şahıs trafik cezası yüzünden tartışmaya başladı. Grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce devreye bıçaklar girdi. Yaşanan kavgada Yüksel ve Muhterem Y., vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklanırken, Muhterem Y. olay yerine çok yakın olan evine sığındı. Kavgada karnından ve kolundan yaralanan Muhterem Y.’nin kendilerini bıçakladığı öne sürülen kişinin peşinden koştuğu ancak bir süre sonra kanlar içinde sokakta yığılıp kaldığı belirtildi. Kavgada karnından bıçaklanan 21 yaşındaki Süleyman Yüksel ise sığınmaya çalıştığı boş bir evin kapısının önüne yığılıp kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaptıkları incelemede Yüksel’in öldüğünü belirledi.
Ekiplerin olay yerinde ilk müdahalesini yaptığı Muhterem Y., ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılırken, görgü tanıklarının iddialarına göre, ambulansa bindirilirken kendisini bıçaklayan şahsın kaçtığını söylediği öne sürüldü.
Kavgada hayatını kaybeden Süleyman Yüksel’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Bolvadin ilçe Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Yüksel’in yaklaşık 15 gün önce askerden geldiği öksüz ve yetim olduğu öğrenildi.