Samsun’da uyuşturucu ticaretinden gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen ailenin oğlu tutuklanırken, baba ve gelini ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Beypınar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alınan bir istihbaratı değerlendiren Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadelede Şube Müdürlüğü ekipleri, A.A. (63) ile oğlu H.A.’nın (45) 2 katlı evlerine operasyon düzenledi. Evde ve evin çatısında yapılan aramada 2 kilo 864 gram esrar maddesi, 2 adet terazi, çatıdaki saksılarda ekili 208 kök dişi Hint keneviri bitkisi, 1 adet tabanca, 56 adet mermi, 1 adet tüfek ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 4 bin 350 lira para ele geçirildi. Olayla ilgili baba A.A., oğlu H.A. ile gelini S.A. (36) yakalanarak gözaltına alındı.
Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan 3 kişi, bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren H.A., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi’ne gönderilirken, baba ile gelini ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.