Samsun’da kavga sırasında darp ve ardından bir kişinin tabancayla yaralanması olayıyla ilgili 5 kişi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Anıtpark’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, C.D.(19), Y.O.S.(21), M.A.A.(21) ve K.A.(23) ile E.O.(34) ve kardeşi H.O.(23) arasında küfürleşme yüzünden kavga çıktı. Kavgada 4 kişi, E.O. ve H.O. aldı kardeşleri darp edip olay yerinden ayrıldı. H.O. kendilerini darp eden gençlerin peşine düştü ve 19 Mayıs Mahallesi Osmaniye Caddesi üzerinde onlarla karşılaşınca tabancayla ateş açarak C.D.’yi sol ayağından yaraladı. Darp sonucu yaralanan E.O. ve H.O. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine, silahlı vurulan C.D. ise Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. E.D.’nin hastanede tedavisi devam ederken, tedavileri tamamlanan C.D. ile H.O., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili Y.O.S., M.A.A. ve K.A. da gözaltına alındı.

Polisteki sorguları tamamlanan 5 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 5 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.