AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.
Mehmet Erdem, Adnan Menderes Üniversitesi’nde teknokentin kurulması için çalışmaların ve görüşmelerin hızlandığına dikkat çekerek en kısa sürede teknokente kavuşacaklarını söyledi. Aydın için bir hayalin daha gerçek olacağını dile getiren Erdem, “Aydın teknokent hayati öneme sahip çok önemli olan bu projeyi hızlı bir şekilde, kurulup yapılaşması lazım. Bu konuda Adnan Menderes Üniversite’si başta olmak üzere, ekip hızlı bir şeklide çalışmaları sürdürüyor. Teknokentin geldiği nokta ve geldiği süreci değerlendirmek için Adnan Menderes Üniversitesi Rektörümüz Prof.Dr.Cavit Bircan ile bir araya geldik.
Görüşmede Bilim Teknoloji Bakanımızı ziyaret etmek ve bakanlıktan destek almak için program hazırladık. Önümüzdeki süreçte hem yapılaşmanın hızlanması hem de; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü ile görüşmeler için Ankara’ya gideceğiz. Aydınımız, Adnan Menderes Üniversitemiz teknokent ile ülkemizin gelişmesi ve Aydın’ın dünyaya açılmasına büyük katkı sağlayacak. Aydın Milletvekilleri olarak Bizlerde bu projeyi hassasiyetle takip edeceğiz” dedi.