Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetimi Aydın’a yeni atanan İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi baştuğ’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Birlik Başkanı Selahittin Çetindoğan, Aydın esnafının her zaman devletinin ve devletin temsilcisi polisin yanında olduğunu belirterek “Aydın’ın huzur ve güveni için her zaman istişare içinde olmaya hazırız” dedi. Esnaf ile her zaman uyum içersinde çalıştıklarını belirten Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ Başkan Çetindoğan ve yönetimine teşekkür etti.
Aydın İl Emniyet Müdürülüğü makamında gerçekleşen ziyarete Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, Genel Sekreter Mustafa Çağlayan ve AYESOB Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Aydın’ın huzur ve güveni için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını kaydeden AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan “Esnaf ve sanatkarımız devletine, bayrağına ve vatanına sadıktır. Esnaf ve sanatkarımız toplumsal sorunlara en az karışan bir topluluktur. Aydın Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliğine kayıtlı yaklaşık 50 bin üyemiz ile Aydınımızın güven ve huzuru için her zaman emniyet teşkilatımız ile uyum içerisinde ve alınacak kararlar ve uygulanacak programlarda istişareye hazırız” diye konuştu.
“Hep uyum içinde çalıştık”
Bugüne kadar çeşitli illerde görev yaptığını ve esanf ve sanatkar ile uyum içinde çalışmaya büyük özen gösterdiğini kaydeden İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Başkan Çetindoğan’a teşekkür etti. Baştuğ, bundan önce görev yaptığı illerde de esnaf ve sanatkarlar ile uyum içinde çalıştıklarını, Aydın’a geldiğinde de aynı sıcak ilgi ve alakayı gördüğünü söyledi. Baştuğ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Çetindoğan ve yönetimine teşekkür etti.