Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ve İl Başkanı Burak Pehlivan il genelinde ziyaretlerine devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Deniz Depboylu, MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, MHP Aydın Söke İlçesi Başkanı Veysel Öztürk, MHP Aydın Kuşadası İlçesi Başkanı Mustafa Bayraktar, MHP Aydın Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilal Ayyıldız ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke İlçe Emniyet Müdürü Sedat Haşimoğlu, Söke Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay, Söke İlçesi Genç İşadamları Derneği (SÖGİAD) Başkanvekili Ersin Bayrı, S.S. 131 Nolu Söke İlçesi Pamuk ve Yağlı Tohumlar TARİŞ Müdürü İsmail Özer, Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kemal Kocabaş’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Özellikle Söke İlçesi Ticaret Odası Başkanı Sayın Haluk Kutlay, Söke İlçesi Genç İşadamları Derneği’ni (SÖGİAD) Başkan vekili Ersin Bayrı , S. S. 131 Nolu Söke İlçesi Pamuk ve Yağlı Tohumlar TARİŞ Müdürü Sayın İsmail Özer, Söke İlçesi Ziraat Odası Başkanı Sayın Mustafa Kemal Kocabaş ziyaretlerinde tüccarın, ticaret erbabının, zeytin ve zeytinyağı üreticisinin, pamuk üreticisinin durumu ele alındı. Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Deniz Depboylu; “Üreticimizin her zaman yanındayız. Türkiyenin tarım politikalarında yapılacak cesaretli ve planlı projeler ile dünyada söz sahibi olacak tarım üretim imkanlarına sahip olabiliriz. Bu bakımdan daha güçlü bir Türkiye için referandum da evet diyeceğiz. Türk devletinin bekası için evet diyeceğiz” dedi.

Geçen yıl Diyarbakır Lice’de şehit düşen Sökeli Jandarma Er Oğuz Arslan’ın sene-i devriyesinde Bağarası’ndaki ailesine ziyarette duygusal anlar yaşandı. Söke Bağarası mahallesinde vatandaşlarla referandum konusunda sohbet edildi.

Burada basının sorularını cevaplayan MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ; “Hiçbir ayrım yapmadan, bayrak, vatan ve millet ortak paydasında buluşmanın zamanı evet gelmiş, hatta geçmektedir.Türkiye Cumhuriyeti devletinin milli güvenliğine destek çıkıyoruz. Türk milletinin milli birliğini, bekasını ve refahını temin etmek istiyoruz. Türk milliyetçiliğinin açtığı yolda, milli ruh ve ahlakın belirlediği ilkeler etrafında devletin yeniden yapılandırılması için evet diyeceğiz. Bağımsızlığımız tehlikededir, korumak için, Cumhuriyetimiz sarsılmaktadır, Milli kültür ve varlıklarımız, milli kimlik ve onurumuz aşındırılmaktadır, onarmak için evet diyeceğiz” dedi.