Aydın İli Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanlığı için gerçekleştirilecek olan genel kurul çobanların toplanamaması nedeniyle gerçekleştirilemedi.
Aydın’da geçtiğimiz kayyum atanarak mevcut yönetimin görevden alındığı Aydın İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği için hafta sonu yapılacak olan genel kurul çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleştirilemedi. Sabah saatlerinde sürüsünü geceden doyurup kongrenin yapılacağı Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Düğün Salonu’na gelen pek çok çoban, üyelerin sürüyü bırakıp gelmesi için bir süre salon ve çevresinde bekledi. Uzun süre beklenilmesine rağmen çobanlar için hazırlanan çobanların yarısından fazlası gelmeyince kongre yapılamadı.
Geçen dönem kayyum atanarak görevden alınan Yönetim Kurulu Başkanı Halit Kahraman’ın yanı sıra Kerim Tüfenk, İsmet Barka, Güven Aytürk ve Nazmi Koşar’ın aday olduğu kongrenin çoğunluğa bakılmaksızın 24 Aralık’ta yapılacağı belirtildi. Yaklaşık 500 üyesi bulunan Aydın İl Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği’nin genel kurulunun aynı salonda önümüzdeki hafta gerçekleştirileceği belirtildi.