Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yeni Mahalle sokaklarında incelemelerde bulundu.

Sabah mesaisini Yeni Mahalle Muhtarı Ahmet Kaysal ile birlikte mahalle sokaklarını inceleyerek başlayan Başkan Alıcık alt yapısı tamamlanmış tüm mahallelerin sokaklarında yol yenileme çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yeni Mahalle sokaklarının yollarında incelemelerde bulundu. Sabah mesaisine Yeni Mahalle Muhtarı Ahmet Kaysal ile birlikte mahalle sokaklarını inceleyerek başlayan Başkan Alıcık alt yapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra incelemesini yaptığı tüm sokakların, deforme olmuş asfaltlarının tamamen kazınarak parke taşı ile kaplanacağını söyledi.

Mesai saatinin ilk dakikalarında Yeni Mahalle Muhtarı Ahmet Kaysal ile buluşan Alıcık, Başkan Yardımcısı Mesut Erdemir, Park ve Bahçeler Müdürü Şükrü Irgat ve Fen İşleri Çavuşu Erol Atıcı ile birlikte tek tek mahallenin sokaklarını inceleyerek vatandaş ile sohbet etti. Vatandaş ile yaptığı sohbetler sırasında mahalle ile ilgili sorun, sıkıntı ve eksikleri dinledi.

Turan Mahallesi’nde ve Cumhuriyet Mahallesi’nde uygulanan yol yapım çalışmalarının aynısı olacağını ifade ettiği Yeni Mahalle sokaklarının yollarında yapılacak işlemler hakkında bilgi veren Haluk Alıcık. AYDEM’in elektrik, Telekom’un telefon hat kablolarını ve doğalgaz hatlarının yer altına alınma işlemlerinin tamamen bitirilmesi aşamasında deforme olan tüm sokaklarda yol yenileme çalışmalarının derhal başlanacağını vurguladı.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Yeni Mahalle muhtarımız Ahmet Kaysal ile birlikte mahallemizde sokak sokak incelemelerde bulunduk. Yapılması gerekenleri yerinde inceledik. Mahalle sakinlerimiz ile karşılıklı samimi sohbetlerde bulunduk. Sokaklarda yapılan alt yapı çalışmaları nedeni ile yolların genelinde bir deformasyon yaşanmış durumdu. Bunların giderilmesi için çalışmalarımız en kısa süreçte başlayacaktır” diye konuştu.