Nazilli Belediyesi tarafından Hamzallı Mahallesinde yapımı gerçekleştirilen Hamzallı Düğün Salonu, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın katıldığı tören ile halkın hizmetine sunuldu.

Nazilli’ye bağlı Hamzallı Mahallesi’nde Nazilli Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Düğün salonu, düzenlenen tören ile faaliyete geçirildi. Hizmetlerine hız kesmeden devam eden Nazilli Belediyesi Hamzallı Mahallesinde kullanışsız durumdaki eski düğün salonunu yıkarak yerine yenisini inşa etmişti. Yaklaşık 420 m2 inşaat alanlı Hamzallı Mahallesi Kapalı Düğün Salonu bir yıllık süreç içerisinde tamamlanarak düğün sezonuna hazır hale getirildi. 1100 metre kare toplam alanda Düğün Salonu haricinde bahçesinde müştemilat binası da yer alan Hamzallı Mahallesi Düğün salonu çevre düzenlemesi de dâhil yaklaşık 360 bin TL ye mal oldu. Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın isminin verildiği tesisin açılış törenine Belediye Meclis üyeleri, STK temsilcileri, mahalle muhtarları mahalle sakinleri ve çok sayıda davetli katılırken Törende ilk konuşmayı Mahalle Muhtarı Ali Önal yaptı. Muhtar Ali Önal yaptığı kısa konuşmasında “Çok Değerli başkanımız Haluk Alıcık, bu güzel eseri köyümüze yaptığınız için binlerce kez teşekkür ederim Allah sizden razı olsun” diye konuştu.

Hamzallı Mahallesindeki düğün salonu açılışını yapıyor olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “62 köy 3 belde de çalışıp gece gündüz hizmetler ve projeler üretiyoruz. Biz Nazilliyi karşılıksız sevdik dediğimizde her zaman aynı duruştayız. Ben Nazilli’nin belediye başkanıyım bundan onur ve gurur duyuyorum. Nazilli’de ve bizden hizmet alan tüm mahallelerimizde bu güne kadar çok güzel hizmetlerin altına imzamızı attık. Atmaya da devam ediyoruz. Biz hizmeti Allah razı olsun denmesi için yapıyoruz. Zorlu bir yolda çalışıyoruz. Sıkıntılarımız olsa da bir hizmet yarışındayız ve bunları yaparken de siz muhtarlarımızı lokomotif görevi yapıyorsunuz. Her zaman Muhtarlarımız yanımızda, bizi hiç bırakmıyorlar. Muhtarlarımız çok değerli Ali Abimin kıymetimi bilsin Hamzallı sakinleri” dedi.

Nazilli belediyesinin çok büyük bir kurum olduğuna değinen Başkan Alıcık 8 yıldır hizmet verdiği ilçenin belediye başkanı olmaktan ve vatandaşlara hizmet etmekten gurur duyduğunu belirterek, “ Nazilli belediyesi çok büyük, Nazilli belediyesi çok büyük bir belediye Allah herkese böyle bir belediyede başkanlık yapmayı nasip etsin. Tabiî ki sıkıntılarımız var ama bunların altında kalmayacağız. Biz burada yaptığımız bu düğün salonuna 400 bin lira gibi bir rakam harcadık. Keşke bize büyük şehir olmadan önce bu köylerden siz sorumlusunuz deselerdi. Bizden ona göre çalışırdık ama çalışmıyor muyuz çalışıyoruz. Nazilli mutlaka üniversitesine kavuşacak. Kentsel dönüşüm Nazilli’nin kaderini değiştirecek. Bakın belki vatandaşlarımızın bir çoğu bunu bilmez ancak bugün 40 kilometre ötedeki Dandalaz barajından ilçemize su getiriyoruz, bu da büyük bir projededir” diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta içerisinde memuriyet hayatından emekli olduğunu ancak siyasette hala var olduğunu da sözlerine ekleyen Haluk Alıcık; “Emekli oldum. 29 yıl 8 ay memlekete memur olarak hizmet ettim, ancak siyasetten henüz emekli olmadı. Buradayım görevimin başındayım. Nazilli halkı bizi istediği sürece de görevimizin başında gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğim dedi.

Başkan Alıcık son olarak birlik beraberlik mesajlarını vererek; “Türkiye hepimizin hoşgörü gösterebileceği bir ülke olmalı. Bu ülke Lazı Çerkezi ile birbirini kucaklayabileceği bir ülkedir. Biz herkesi bağrımıza basıyoruz ama bizi bağrına basacak hiçbir ülke yok. Bunu asla unutmamalıyız.İşte biz bu yüzden birbirimize daha çok kenetlenmeliyiz. Bu devlet bizim devletimiz kâinat var olduğu sürece var olacak vatan bayrak millet bizim için çok önemli” ifadelerini kullandı.

Havanın sıcak olmasından dolayı konuşmasını daha fazla uzatmayan Belediye başkanı Haluk Alıcık, yaptığı her açılışta davet ettiği ilçe belediye başkanları olduğunu belirterek, işlerinin yoğunlukları nedeniyle katılamayan ancak her açılışa çelenk gönderen CHP’li Didim ve Kuşadası belediye başkanları A.Deniz Atabay ve Özer Kayalı’ya ayrıca teşekkür etti.

Başkan Alıcık, Açılış öncesi Hamzalı Muhtarı Ali Önal’a plaket verirken, Mahalle muhtarı da yaptığı hizmetlerden ötürü başkan Alıcık’a plaket takdim etti. Davetliler daha sonra açılış sonrası kültür merkezini gezdi.