Amatör Sporlar Haftası dolayısıyla Koçarlı Yeniköy Atış Poligonunda düzenlenen trap müsabakalarında İncirliova Gençlik ve Spor Kulübü il ikincisi, Veteranlar Kategorisinde ise takım sporcusu ve yöneticisi Kemal Menderes il birincisi oldu.
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’yi makamında ziyaret eden Kulüp Yöneticisi Kemal Menderes, kazanılan kupa ve madalyayı Başkan Kale’ye takdim etti.
İncirliova Gençlik ve Spor Kulübünün atıcılık sporunda önemli başarılara imza attığını vurgulayan Başkan Kale, “İlçemiz sizlerin başarısı ve bizlerin yapacağı poligonla atıcılık sporunda söz sahibi olacaktır” dedi.
İl genelinde düzenlenen trap müsabakalarında İncirliova Gençlik ve Spor Kulübünün önemli başarıların altına imza attığını dile getiren İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale; “Sizlerin bu azim ve başarıları bizleri onurlandırmaktadır. İnşallah bu müsabakaları ilerleyen aylarda kendi evimizde ve kendi poligonumuzda yapacağız. Böylece, sizlerin sayesinde ilçemizi atıcılık sporuyla da tanıtacağız. İncirliova Belediyesi olarak, sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin kendilerine gösterdiği ilgi ve destekten dolayı büyük bir memnuniyet yaşadıklarını bundan dolayı da Başkan Kale’ye teşekkür ettiklerini dile getiren Takım Yöneticisi Kemal Menderes’de, İncirliova Belediyesi tarafından İncirliova’da yapılması planlanan atıcılık poligonuyla atıcılık sporunun daha da ilgi göreceğini söyledi.