İstanbul Beylikdüzü Kaymakamlığına atanan Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı ziyaret ederek vedalaştı. Kapıda tören ile karşılanan Kaymakam Okur’un Başkan Alıcık’ı ziyaretinde başkan yardımcıları ve birim müdürleri de hazır bulundu.
İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirilmiş, bu kararnameyle birlikte 5 yılı aşkın süredir Nazilli’de babacanlığı, başarılı çalışmaları ve projeleri ile halkın sevgisini takdirini kazanan Kaymakam Mehmet Okur, İstanbul Beylikdüzü Kaymakamlığına atanmıştı. Ataması yapılan Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur yeni görev yerine gitmeden önce 5 yıldır görev yaptığı Nazilli’de veda ziyaretlerinde bulundu. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı da makamında ziyaret eden Kaymakam Okur’u Belediye Başkanı Haluk Alıcık Belediye giriş kapısında tören ile karşıladı. Belediye Başkanı Haluk Alıcık Kaymakam Okur’u önce makamında ağırladı. Başkanlık makamında gerçekleşen görüşme sonrası açıklamada bulunan Kaymakam Mehmet Okur, Nazilli Kaymakamlığı ile Nazilli Belediyesi’nin ortaklaşa çalışmalarında güzel projeler ortaya çıktığını ifade etti. Kaymakam Mehmet Okur sözlerinin devamında “Biz devlet memuruyuz önemli olan görev yaptığınız yerde gönül rahatlığıyla, başı dik bir şekilde ayrılabilmek. Ben gönlüm huzurlu bir şekilde ayrılıyorum. Burada birlik beraberlik duyguları ile güzel şeyler yaptığımıza inanıyorum. Nazilli’de görev yaptığım süreç içerisinde, karşılıklı işbirliği ve güven çerçevesinde birlikte çalıştığımızdan dolayı Sayın Başkan Alıcık’a teşekkür ediyor, bundan sonraki süreç de ise başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Geçen süre içerisinde uyumlu ve başaralı çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve görev yerlerinin değişmesinin iletişimlerini koparmayacağını ve her zaman kapılarının kendilerine açık olacağını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Göreviniz döneminde Nazillimize yaptığınız çalışmalara ve katkılarınıza teşekkür ederiz. Bizler sizin gibi tecrübeli bir isimle çalışmış olmaktan dolayı mutluluk ve onur duyduk. İlçemiz için özverili çalışmaları ile her zaman takdir toplayan Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum” dedi.