Nazilli Belediyesi, Kocakesik Mahallesinin toprak sokaklarına parke taşı döşeme çalışması yaparak mahalle sakinlerini toz ve çamurdan kurtardı.

Nazilli Belediyesi’nden hizmet alan kırsaldaki mahallelerden Kocakesik Mahallesinin sokakları Nazilli Belediyesi tarafından kilitli parke taşı ile kaplandı. Toplamda bin 700 metrekarelik parke taşı döşemesi yapılan mahallenin patika halindeki toprak yolları da dâhil kilitli parke taşı ile kaplanarak görsel bütünlük sağlandı.

Sokakların kullanışlı sağlam bir yapıya sahip olması Kocakesik Mahallesi sakinlerini mutlu ederken Muhtar Nurittin İnanır mahallesinde yapılan çalışmalardan dolayı Nazilli Belediyesi ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür etti.

Kırsaldaki tüm mahallelerde rutin hizmetlerin yanı sıra yol çalışması dâhil vatandaşın ihtiyaç ve taleplerini karşılayacak önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Haluk Alıcık; " Nazilli Belediyesi olarak mahallerimizde vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini dikkate alarak hizmetlerimizi vermeye devam ediyoruz. Mahalle sakinlerinin bizden öncelikle isteği mahallerindeki sokaklarına parke taşı döşenmesi yapılması oluyor. Biz de bunu dikkate alarak Nazillimizde alt yapısı gerçekleştirilmiş, sağlam geniş ve ferah yollar yapmaya devam ettiğimiz gibi, mahallelerimizin de yollarını düzenliyor, sağlamlaştırıyor mahalle sakinleri tozdan çamurdan kurtarıyoruz" dedi.