Didim Genç İşadamları Derneği (DİGİAD), sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Didim Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet kooperatifine ziyarette bulundu.
Didim Genç İşadamları Derneği sivil toplum kuruluşlarına ziyaretleri kapsamında Didim Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç’e ziyaret etti. Dernek Başkanı Özgür Deniz ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette konuşan Kooperatif Başkanı Ali İhsan Kubaliç kooperatif olarak Didim esnafına destek olmaya çalıştıklarını ifade ederek “Didim’de gençlerin bu tür kuruluşlar altında bir araya gelmesi önemli; sizler; bizlerin geldiği noktadan bu yerleri daha ileriye götüreceksiniz. Ben daha önce Genç işadamları ile hiçbir araya gelmedim ama bundan sonra daha iyi ilişkiler kurulacağını düşünüyorum. Bu tür kuruluşlar Didim esnafı için de önemli; Didim’in gelişmesi içinde önemli.”dedi.
Didim Genç İşadamları Derneği Başkanı Özgür Deniz ise dernek olarak süreç içerisinde tüm kurum ve kuruluşlarla iyi diyaloglar kuracaklarını belirterek ayrım gözetmeksizin herkesle iyi ilişkiler kurulacağını dile getirdi.
Ziyarette Didim ve esnafın sorunları konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.