Aydın Kuyucak Meslek Yüksek Okulu eski binasının Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına devredilmesi ile sosyal hizmet binası olarak hizmet verecek binada çalışmalar devam ediyor.

Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik Kuyucak’a giderek Belediye Başkanı Metin Errtürk ile beraber sosyal hizmet binasında devam eden çalışmaları yerinde incelediler.

Binanın üç ana başlıkta hizmet vereceğini belirten Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, “ Kuyucak ilçemizde yeni hizmet binamızın çalışmalarını yerinde inceledik.

Kuyucak’taki eski yüksek okul binası 16.11.2015 tarihli ve 710 sayılı kaymakamlık oluru ile bakanlığımıza tahsis edilmiştir. Binada yaptığımız incelemelerde, binanın Huzurevi, Sosyal Hizmet Merkezi ve Yaşlı Yaşam Merkezi şeklinde üç ana başlıkta hizmet verecek hale getirilmesi için yapılması gerekenleri planladık” dedi.

Binada yapılan incelemenin ardından Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Kuyucak ilçe merkezinde bulunan, Pamukören Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizde kalan engellilerin yaptıkları el ürünlerinin sergilendiği ve satışının yapıldığı yerleri ziyaret etti.