Spor Toto 2. lig beyaz grubun 8’nci haftasında evinde Zonguldak Kömürspor’u ağırlayan Nazilli Belediyespor maçtan 3-0 mağlup ayrılarak kötü gidişini sürdürdü.
Geçen hafta Tepecik deplasmanında alınan mağlubiyetin ardından Cüneyt Biçer ve ekibi ile yollarını ayıran Nazilli Belediyespor, Zonguldak Kömürspor karşılaşmasına U-19 antrenörü Gürhan Sönmez liderliğinde hazırlandı. Karşılaşmayı Nazilli Belediye Başkanı ve Nazilli Onursal Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor Başkanı Murat Kaplan, siyah beyazlı yöneticiler ile 1500’e yakın Nazilli taraftarı ile az sayıda Zonguldaksporlu taraftarlar takip etti.
Maça iyi başlayan siyah beyazlılar ilk tehlikeli atağında Atilla’nın ayağından mutlak bir gol pozisyonunda yararlanamadı. İlk yarıda kalan dakikalarda Ersavaş ve Zafer’in ayağından iki pozisyondan daha yararlanamayan siyah inciler taraftarını kahretti. Deplasman ekibi Zonguldakspor ilk yarının son dakikasında kazanılan serbest atışta Okan’ın kafası ile devreyi önde tamamladı. İkinci yarıya da hızlı başlayan deplasman ekibi 51’nci dakikada Onur’un füzesi ile farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda Atilla ve Murat ile iki net pozisyondan daha yararlanamayan siyah inciler Sinan’ın 90 artı 9’da attığı gol ile maçtan 3-0 mağlup ayrıldı. Yürekler ağza geldi Gergin geçen maçta toplam 8 sarı kart çıkarken, Zonguldak Kömürspor’da ilk golü atan Okan, Halil’in müdahalesi ile sert bir şekilde kolunun üstüne düştü. Maçı sedye ile terk eden golcü oyuncu pozisyonun ardından hastaneye kaldırıldı.
MAÇTAN NOTLAR
Dk.5; Sağ kanattan gelişen atakta Zafer’in ara pasına hareketlenen Burak’ın ortasında Fatih topu boştaki Atilla’ya aktardı. Atilla’nın altı pastan vuruşu kaleciyi geçerken, defans son anda çizgide pozisyona müdahale etti. Dk.14; Zafer’in sağ kanattan içeri doğru çıkarttığı pasla buluşan Ersavaş’ın ceza sahası dışından çektiği şutta top kaleci Osman’ın kucağında kaldı. Dk.31; Sol kanattan gelişen atakta Gökhan’ın ortasında boş durumda olan Zafer mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Dk.34; Atilla’nın pası ile hareketlenen Burak’ın şutunu kaleci Osman son anda kornere çeldi.
(GOL) Dk.45; Deplasman ekibinin kazandığı serbest atışta Selçuk’un ortasına dokunan Okan takımını öne geçirdi. 0-1 (GOL) Dk.51; Sol kanatta topla buluşan Onur beklenmedik bir anda çektiği şutta topu doksana gönderdi. 0-2 Dk.74 Sağ kanatta rakibinden kaptığı topta Mert’in ortasında Murat’ın kafasını kaleci Osman çıkardı. (GOL) Dk.90; Maçın son anlarında defansın hatasını değerlendiren Sinan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda maçın skorunu tayin etti. (0-3)
MAÇ KARNESİ STAD: NAZİLLİ İLÇE
HAKEMLER: Hasan Ertuğran**, Baki Yiğit**, Hulusi Akırşan**
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Metin*, Serkan**, Sabri**, Mehmet**, Berkay**, Fatih**, (Dk.70 Murat*) Atilla*, Muhammet Burak*(Dk.62 Mert**), Zafer**, Gökhan**, Ramazan*( Dk.55 Halil**)
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Osman***, Suat**( Dk.66 Bedri Can*), Berkan**, Okan***(Dk.89 Sinan?), Onur****, Hüseyin**(Dk.80 54?), Erdinç***, Ali***, Ercan***, Selçuk***, Mert***
SARI KART: Gökhan, Atilla, Serkan, Mehmet, Halil (Nazilli Belediyespor), Hüseyin, Furkan, Bedri (Zonguldakspor)
GOLLER: Okan, Onur, Sinan (Zonguldak Kömürspor) KIRMIZI KART:-