Adnan Menderes Üniversitesi tarafından düzenlenen Uluslararası Darbe Sempozyumu kapsamında gerçekleşen Saleh Sabr konseri büyük beğeni topladı.

Sempozyumun ilk gününün akşamında “Bu vatan Bizim” adıyla düzenlenen konsere ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Mursi Dönemi Mısır Milletvekili Muhammed Elfeky, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan ve davetliler katıldı.

Konserin açılışında konuşan Saleh Sabr, “Adnan Menderes Üniversitesinde, böyle güzel bir program kapsamında sahne almaktan mutluluk ve gurur duymaktayım. Bu güzel organizasyon için ekibim adına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ADÜ farklı bir üniversite, düzenlenen Uluslararası Darbe Sempozyumu ile diğer üniversitelere de örnek olacak” dedi.

Saleh Sabr’ın şarkılarına eşlik eden Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan ve Genel Sekreter V. Yard.Doç.Dr. Mustafa Aslan, Saleh Sabr ve ekibini ikinci defa ADÜ’de ağırlamaktan memnun olduklarını belirtirken, kendilerine bu coşkulu konser için teşekkür etti.