Söke MHP İlçe Başkanı Veysel Öztürk, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Murat Bayılmaz, Necip Kadir Benli ve Söke Belediye Meclis Üyesi Mestan Yeşil Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Söke MHP İlçe Teşkilatı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Başkan Alıcık’ı İadeyi ziyarette bulunan Söke MHP İlçe Başkanı Veysel Öztürk, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Murat Bayılmaz, Necip Kadir Benli ve Söke Belediye Meclis Üyesi Mestan Yeşil gündeme dair sohbet etti.
Daha önce Söke’ye giderek MHP İlçe Teşkilatına nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Haluk Alıcık’a iadeyi ziyarette bulunduklarını ifade eden Söke MHP İlçe Başkanı Veysel Öztürk Başkan Alıcık’a övgü dolu sözler söyleyerek Nazilli’de yaptığı hizmetlerin yakın takipçisi olduklarını, bu çalışma ve hizmetlerinden dolayı kendisini kutladıklarını belirterek başarılarının devamını diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; Nazilli’de bu güne kadar yaptığı hizmetlerden bahsederek, “Nazilli’yi Üniversite ve Organize Sanayi şehri yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Oturarak belediye Başkanlığı değil Nazilli’nin yararına olacak hizmetler için çabalıyoruz. Mesai kavramı gözetmeksizin, kısıtlı imkânlara rağmen Nazilli Sevdalısı olarak hizmet üretiyoruz” dedi. Bu yöndeki gelişmeler hakkında detaylı bilgiler veren Alıcık, süpriz ziyaretten dolayı Söke MHP İlçe Teşkilatına teşekkür etti.