Söke’de üniversiteli bölüm temsilcisi öğrencileri, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ı ziyaret etti.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ)’nün Söke’deki fakülte ve bölümleri temsilcilik seçimi heyecanı yaşadı. Kendi bölümlerinde öğrenci temsilcisi olarak seçilen İşletme Fakültesi temsilcisi Görkem Balcı, İnsan Kaynakları Yönetimi Bölüm temsilcisi Pelin Yücel, Kamu Yönetimi Bölümü temsilcisi Safa Alptekin, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü temsilcisi Okan Köroğlu, İlk Acil Yardım Bölümü ve Sağlık Hizmetleri MYO temsilcisi Ahmet Anıl Aydın Başkan Toyran’ı makamında ziyaret etti.
Taleplerini ve sorunlarını ileten öğrenciler, her zaman yanlarında gördükleri Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a yakın ilgisinden dolayı teşekkür ettiler.
Üniversiteli gençleri temsilcilik seçimlerinde elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran öğrencilerin taleplerini not alarak, ellerinden gelen katkıyı sağlayacaklarını söyledi. Başkan Toyran; “İlçemizin eğitim kenti olması, Söke’de eğitim gören öğrencilerin memnuniyeti için çabalarımız sürüyor. Öğrencilerimizin talepleri ve görüşlerini önemsiyoruz. Her zaman destekçileriyiz” dedi.