Ak Parti Ayvalık İlçe Kadın Kolları tarafından başlatılan “Eğitime Tam Destek Projesi” bir okulun ana sınıfının duvarlarının renklendirilmesiyle başladı.
Aliçetinkaya İlköğretim Okulu ana sınıfının duvarlarının miniklerin hayal gücüne renk katacak figürlerle boyandığı ve okulun ihtiyaçlarının belirlendiği etkinlikte konuşan AK Parti Ayvalık İlçe Kadın Kolları Başkanı Hadiye Taşmaz, “Eğitime tam destek projemiz ile ilçemizde bulunan bütün okullarımızda her hafta bir okulumuzun eksiklerini gücümüz yettiği ölçüde gidermeye çalışacağız. Amacımız geleceğimiz olan çocuklarımıza daha iyi bir eğitim ortamına katkıda bulunmaktır. Çünkü çocuklarımız bütün güzelliklere değer. İlk olarak Aliçetinkaya İlköğretim Okulu anasınıfı’nın duvarlarının renklendirmesiyle başladık. Projemiz Ayvalık’ta bulunan tüm okullarımızda sürecek.Bizlere destek veren Ayvalık Kaymakamımız Namık Kemal Nazlı’nın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erkan Bilen, Aliçetinkaya Okulu Müdürümüz Hasan Çağlayan ve sponsorumuz Mutlu Kırtasiye’ye çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Düzenlenen etkinliğe; kadın kolları yöneticilerinin yanı sıra Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği (Femin& Art) Ayvalık Şubesi, ana sınıfı öğretmeni Nesrin Pekçetin’de katıldı.