Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Kepsut’un kırsal mahalleleri Hotaşlar, Osmaniye, Mahmudiye, Kalburcu ve Nusret’te vatandaşlar ile bir araya geldi. 16 Nisan’da yapılacak olan referandumun önemine değinen Başkan Uğur, “Türkiye’nin düşmanları ne diyor? Türkiye’yi bölmek isteyen, parçalamak isteyenler ne diyor? Hayır diyor değil mi? Ben inadına evet diyorum o zaman” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Kepsut’un kırsal mahalleleri Hotaşlar, Osmaniye, Mahmudiye, Kalburcu ve Nusret’te vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Uğur’un ziyaretlerine AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, Kesput Belediye Başkanı İsmail Cankul ve belediye meclis üyeleri de katıldı. Vatandaşlar ile mahalle meydanları ve kahvehanelerde bir araya gelen Başkan Uğur, 16 Nisan’da yapılacak olan referandumun önemini anlattı. 16 Nisan’da yapılacak olan referandumun önemine değinen Başkan Uğur, Evet oylarının Türkiye’nin gücüne güç katacağını söyledi.

Başkan Uğur: “İnadına evet diyeceğiz”

Konuşmasına vatandaşların üç aylarını kutlayarak başlayan Başkan Uğur, “Anayasa değişikliği, şu madde bu madde. Ben bunlara bakmıyorum. Neye bakıyorum? Türkiye’nin düşmanları ne diyor. Türkiye’yi bölmek isteyen, parçalamak isteyen PKK ne diyor? Hayır diyor değil mi? Ben inadına evet diyorum o zaman. Türkiye’nin kalkınmasını, bölgesel güç olmasını. 3. Havaalanını yapmasını çekemeyen Almanya ne diyor? Hayır diyor. İnadına evet. Almanya’nın, Hollanda’nın, İsveç’in, İsviçre’nin Türkiye’deki halk oylaması ile ne alakası var. Ne işiniz var sizin. Türkiye’den korkuyorlar da ondan. Türkiye’nin büyümesini, gelişmesini istemiyorlar. Türkiye’yi tutamıyorlar. Türkiye borçlarını ödedi. Otoyollarını yapıyor, üniversitelerini, hastanelerini, her şeyini yapıyor. İstiyorlar ki onlar hasta Osmanlı. Türkiye’yi hasta adam görmek istiyorlar” diye konuştu.