Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Balıkesir’e bağlı tüm Belediyelerin destek verdiği "İmkan Bizden Oynamak Sizden" adlı Mahalle Ligi Turnuvası’nın ikinci yılı başladı. İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün koordinasyonu sağladığı, müsabakayı Kaymakam Hüseyin Öner ve Belediye Başkanı Necdet Uysal başlattı.
Burhaniye Belediyesinin destekleriyle devam eden Mahalle Ligi Futbol Turnuvası’nın santra vuruşunu Kaymakamı Hüseyin Öner ve Belediye Başkanı Necdet Uysal birlikte yaptı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen gençleri spora teşvik amaçlı düzenlenen mahalle ligi futbol turnuvası açılış maçı, Bahadınlı İlkokulu ve Şarköy İlkokulu arasında oynandı. Maç başlamadan önce Kaymakam ve Belediye Başkanı minik sporcular ile bol bol sohbet ederken büyük final ödülü olan İngiltere ziyaretininde, Burhaniye takımları arasından çıkması dileklerinde bulundular. Oyunculara hediye vererek başarılar dileyen Kaymakam Öner ve Başkan Uysal, ilk vuruşla maçı başlattılar. Bu yıl, yıldız kızlar, yıldız erkekler ve genç erkekler olmak üzere 3 kategoride, toplamda 54 takım ile Mahalle Ligi Futbol Turnuvası’na katılan Burhaniyeli sporcular, büyük final için iddialı olduklarını söylediler. Açılış törenine, İlçe Milli Eğitim Müdür Talat Toy ve İlçe Spor Müdürü Sabri Pekşen’de katıldı