Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, belediyenin açtığı uzman eğitmenin öncülüğündeki spor kurslarına, ev hanımı ve çalışan kadınların ilgisi büyük oldu.
Atatürk Spor Kapalı Spor Salonu’nda hafta içi her gün, 9:30 ile 12:00 saatleri arasında açılan spor kursu, Salı ve Perşembe günleri de saat 19:00 ile 21:00 saatleri arasında çalışan bayanlar için açıldı.
Pilates, zumba ve çocuklar için temel jimnastik dersleri, uzman eğitmenler ve diyetisyen kontrolünde düzenleniyor. Kursa katılan bayanlar kendilerine spor yapma böyle imkanı sağlayan Belediye Başkanı Necdet Uysal’a teşekkür ederken, kursların kendileri için çok faydalı olduğunu vurguladılar.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ise böyle bir kursu özellikle ev hanımlarımız için başlattık derken “Kurslara katılım bizi oldukça sevindiriyor. Çağımızın hastalığı obezite ile mücadele için böyle bir proje geliştirdik. Sağlık İşleri Müdürlüğümüz organizasyonunda ve diyetisyenimiz kontrolünde devam eden spor kurslarımız uzman eğitmen tarafından veriliyor. Kursların son derece faydalı olacağına inanıyoruz. Bayanlarımızdan talep geldiği sürece bu kurslarımızı açmaya devam edeceğiz” dedi.