Daha yeşil bir Burhaniye için belediye, ilçede hummalı çalışmasını sürdürüyor. İlçede 2 park daha halkın hizmetine açıldı.
Burhaniye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında yol yapım çalışmaları biten Nazım Usta mevkiinde yeni ve modern bir parktan sonra İskele Mahallesi’nde de bir parkı daha halkın hizmetine sundu.
Belediye Başkanı Necdet Uysal, “Sosyal alanları çoğaltmak, vatandaşların dinlenip, çocukların oyunlar oynayabileceği güvenli alanlar oluşturmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Amacımız her mahallemizde halkımız gençlerimiz ve çocuklarımız için rahat bir nefes alabilecekleri sağlıklı yeşil alanlar oluşturmak. Çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımız devam ediyor. Parklarımızı özellikle modern çağa yakışır, çocuklarımızın oyunlar oynarken sakatlanmamalarına yönelik olarak yumuşak zemin olarak tasarlayıp uyguluyoruz. 2014 ve 2015 yıllarında toplamda 42 bin metre kare park ve yeşil alanı halkımızın hizmetine kazandırdık. Bu yılda çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Her şey daha yeşil yaşanabilir, Burhaniye için” dedi.