Ülke ekonomisinin lokomotif sektörlerinin başında gelen gayrimenkul piyasalarındaki yeni dönem hedeflerin ve beklentilerin değerlendirileceği Balıkesir Emlak Zirvesi birbirinden önemli isimleri bir araya getirecek.
Balıkesir’de ilk kez düzenlenecek olan Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi, dünya üzerinde gerçekleşen sermaye akışının ülkemizin lokomotif sektörlerinin başında gelen “emlak” sektörüne nasıl etki edeceği de ele alacak.
14 Aralık 2016 tarihinde saat 16:00’da Balıkesir Karesi AVM’de gerçekleşecek zirvenin ana oturum konuşmacısı Türkiye’nin en önemli ekonomistlerinden İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Ramazan Kurtoğlu olurken, gündem oturumu konuşmacıları ise; İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Nizameddin Aşa, İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi ve Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay Hacıoğlu olacak. "Yeni Dünya Düzeninde Para ve Gayrimenkul" konulu ana oturumunun konuşmacısı olan akademisyen, ekonomist ve yakın çağ siyasi tarihi uzmanı Doç. Dr.Ramazan Kağan Kurtoğlu özellikle son günlerde ekonomi piyasalarını yakından ilgilendiren Türk Lirası’nın geleceği hakkında da önemli açıklamalarda bulunacak.
EmlakSayfasi.com.tr ev sahipliğinde gerçekleşecek olan zirvenin amacı hakkında açıklamalarda bulunan EmlakSayfasi.com.tr Kurucusu Utku Çalışkan, "Güney Marmara’nın parlayan yıldızları arasında yer alan Balıkesir’de gerçekleştireceğimiz Emlak Zirvesi, Türkiye’nin lokomotif sektörlerinin başında gelen emlak sektörünün geleceğine yönelik önemli bir organizasyon olma özelliği taşıyor. İlkini 16 Kasım’da Bursa’da gerçekleştirdiğimiz organizasyonumuz Bursalılardan büyük ilgi görmüştü. Umuyoruz ki Balıkesir’de aynı şekilde başarılı bir organizasyon olarak gerçekleşecektir" dedi. Çalışkan yaptığı açıklamada, "Dünya genelinde yaşanan ekonomik gelişmeleri yakından takip etmemiz gerekiyor. Hem bölgemizi hem de global likilite değişimlerini iyi okuyarak bu doğrultuda stratejiler üretmeliyiz. Her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de önemli değişimler yaşanıyor. 2023 vizyonumuza katkı koymasını arzu ettiğimiz bu zirve ile sektör temsilcilerine önemli bilgiler aktarmayı amaçlıyoruz. Özellikle Türkiye’nin en önemli ekonomistlerinden biri olan değerli hocamız Doç.Dr. Ramazan Kağan Kurtoğlu’nun aktaracağı bilgiler hem emlak sektörü hem de inşaat sektörü için önemli bir kazanım olacaktır" dedi.
(OF-BD)