Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Merkezi İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır’ı makamında ziyaret etti.

Derneğin Genel Başkanı Güler Çapraz Özlemiş’in öncülüğünde gerçekleşen ziyarette; Ayvalık Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sercan Ünlü de hazır bulundu.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette birkaç ay önce görevine başlayan Müdür Bahadır’a başarılar dileyen BOED Genel Başkanı Güler Çapraz Özlemiş, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ayvalık Belediyesi bünyesindeki Türkan Saylan Kültür Merkezi ile Altınova’daki iş atölyelerinde yaptıkları çalışmalarla engellileri sosyal hayata kazandırırken bir yandan da cep harçlıklarını çıkarmalarını sağladıklarını anlatan Genel Başkan Özlemiş, hazırladıkları benzeri projeleri de yakında hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Ziyarette konuşan Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır da Ayvalık’ta engellilere yönelik çalışmalarını basından takip ettiği Birlik Ortopedi Engelliler Derneği Genel Merkezi yönetiminin kendisine yönelik gerçekleştirdikleri nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ayvalık’ta engellilere yönelik eğitim ve öğretimleri önemsediğini kaydeden Müdür Bahadır, bu yönde hazırlanacak her projeyi hayata geçirmek için üzerine düşecek her fedakarlığı yapmaya hazır olduğunun altını çizdi.