Hollanda İstanbul Başkonsolosu Robert Schuddeboom, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler’i ziyaret ederek Balıkesir ekonomisi ve Balıkesir’de yatırım imkanları ile ilgili bilgi aldı.
Hollanda İstanbul Başkonsolosu Sayın Robert Schuddeboom, Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ermişler’i makamında ziyaret ederek, Balıkesir ve bölgesindeki ekonomik aktiviteler ve oda faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Başkonsolos Schuddeboom, Hollanda’nın 2002-2014 yılları arasında Türkiye’ye 20 milyar dolarlık yatırım yapıldığını ve bunun her iki ülke için büyük anlam ifade ettiğini söyledi. Türk girişimcilerin Hollanda’da başarılı olduğunu söyleyen Başkonsolos Schuddeboom, Türk iş dünyasının 7 buçuk milyar dolarlık Hollanda’da iş hacmi olduğunu kaydetti.
Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, ziyaret dolayısı ile memnuniyeti dile getirdikten sonra Balıkesir iş dünyası hakkında bilgiler verdi. Coğrafi ve lojistik anlamda Balıkesir’i anlatan Başkan Ermişler, Balıkesir’de yatırım planlayan yabancı sermayeye ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Başkan Ermişler, ziyaretin anısına Başkonsolos Schuddeboom’a yağcıbedir halısı hediye etti.