Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Manisa Kırkağaç mahalle muhtarları, eski kaymakamları Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’yı ziyaret ettiler. Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’nın eski görev yeri olan Manisa Kırkağaç ilçesinden Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile birlikte 40 Mahalle Muhtarı Kaymakam Sırmalı’yı ziyaret ederek hasret giderdiler.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Kırkağaç ilçesi ile ilgili karışıklıklı sohbet edildi. Kırkağaç Kaymakamı olarak görev yaptığı dönemde yaptığı hizmetler ve çalışmaları ile Kırkağaç’ta çok emeği olduğunu ifade eden Kırkağaç Mahalle Muhtarları: ’’Kaymakamımız ile uyumlu ve seviyeli bir çalışma ortamımız oldu, bizlerle ve sorunlarımız ile çok yakından ilgilendi, çözüm üretti. Bir gün bile taleplerimizden rahatsız olmadan bizi dinledi. Özveriyle çalışan ve üreten bir kaymakamımızdı. Kendisini çok özlüyoruz, çok seviyoruz, bu nedenle Edremit ilçesinde makamında ziyaret etmek istedik. Edremit ilçesinde yapacağı çalışmalarda ve görevinde başarılar diliyoruz " dediler.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İlçe Kaymakamı Ali Sırmalı: "Uzun süre kaymakamlık yaptığım ilçelerden biri olan Kırkağaç’ta görev yaptığım süre içerisinde gerek muhtarlar gerekse diğer kamu kurum ve kuruluşlarımız ile uyumlu ve ahenkli bir çalışma içersinde olduk. Kırkağaç ilçesinden ziyaretime gelen belediye başkanımız ve muhtarlarımız ile bir araya gelmekten son derece mutlu oldum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Kaymakam Sırmalı, Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ve 40 mahalle muhtarına Edremit’in tarihi ve turistik yerlerini gezdirerek bilgi verdi.

Mahalle Muhtarları: "Edremit ilçesinde Kaymakamımız Ali Sırmalı’yı ziyaret etmemize vesile olan ve ilçede bulunduğumuz süre içerisinde bizlere eşlik eden Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’e çok teşekkür ediyoruz" dediler.