Altıeylül Belediye Spor Taekwando takımı, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret ederek kazandıkları madalya ve kupaları hediye ettiler.

06-10 Mart tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde gerçekleştirilen Türkiye Teakwando şampiyonasında katılan Altıeylül Belediye Spor Taekwandotakımı 4 altın, 11 gümüş ve 1 Bronz madalya ile 3 kupa alarak büyük bir başarıya imza attılar. Türkiye Şampiyonasına adeta damga vuran Altıeylül Belediye Taekwando takımı sporcularından Gülcan Aydın ve Yusuf Emre Akbıyık elde ettikleri başarılardan dolayı Mayıs ayı içerisinde Yunanistan’ın Rodos Adasında yapılması planlanan Avrupa Şampiyonası için Türk Milli Takımına davet edildiler. Sporcular Antalya’da düzenlenen Türkiye Teakwando şampiyonasındaki kazandıkları madalya ve kupalarını Başkan Kafaoğlu’na hediye ettiler.

Göstermiş oldukları başarıdan dolayı sporcuları ile gurur duyduğunu dile getiren Başkan Kafaoğlu, "Başta hocaları olmak üzere taekwando takımımızı tebrik ediyorum. Bu genç sporcularımıza güveniyoruz. Onların başarılı olmaları için Altıeylül Belediye Spor Kulübü olarak her zaman yanlarındayız, ne gerekiyorsa yapmaya her zaman hazırız. Bu gençler bizim geleceğimiz. Sporcularımız gerçekten müthiş bir enerji ve sinerji yakaladı. Bunun devamını da getireceklerine ben inanıyorum. Burada ailelerinin destekleri ve arkalarında durmaları son derece önemli. Bizlerde yerel yönetimler olarak maddi katkı sağlayarak sizlerin yarışmalara katılmanız noktasında bize düşen ne görev varsa yapmanın gayreti içerisindeyiz. Güçler birleştirilince güzel sonuçlar ortaya çıkıyor’’ dedi.

Altıeylül Belediye Spor Taekwando takımı Teknik Direktörü Serkan Erkekoğlu ise, "Türkiye’de ciddi anlamda isim yapmış karma kulüplere karşı mücadele ettik. Altıeylül Belediye Spor olarak ilk beşin içinde yer aldık. 15 sporcumuz madalya aldı. 4 altın 11 gümüş 1 bronz madalya ve 3 tane Türkiye kupası alarak döndük. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na vermiş oldukları destekten ve bizleri hiç yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederek, sporcularım kendilerine kazandıkları madalya ve kupaları hediye ettiler" dedi.