Bandırma Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle muhtarları bir araya getirdi. Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel’in de katıldığı davette muhtarlara Türk Bayrağı hediye edildi.
Muhtarlar buluşmasında konuşan Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel ise, " Muhtarlarımız bizim devletimizin en ücra köşesindeki temsilcileri. Meslek hayatım boyunca da muhtarlarımızla çalıştığım her yerde birlikte oldum. Bandırma bir şehir. Güzel bir şehir. Bu şehri bizlere bırakan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın nezdinde son yıllarda muhtarlarımız ağırlanıyor. Her yerde olduğu gibi biz Bandırma’da da büyük bir Bandırma Ailesiyiz. Bu ailenin en değerli üyelerinden biri de muhtarlarımız. Çünkü mahallenizdeki fakir fukaradan, ihtiyaç sahibinden ilk önce sizler haberdar oluyor ve bizi haberdar ediyorsunuz. Bu bir ekip işi. Biz olursak, daha güçlü bir Bandırma olur. Bandırma’nın güçlenmesi bölgenin güçlenmesidir. Allah birlikteliğimizi bozmasın. Çünkü fitne fesat biliyorsunuz, ülkemizde yaşananları gördük 15 Temmuz gecesi. Hakikaten hala devam ediyor. Rahat durmuyorlar. Bu güzel ülkemizi bölmek için uğraşıyorlar ama bu ülke kolay kazanılmadı. FETÖ’sü de, DAEŞ’i de, PKK’sı da kim olursa olsun hepsine bu aziz Türk Milleti gereken cevabı vermiştir ve verecektir. "dedi.
Konuşmaların ardından muhtarlara Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Kaymakam Tuncay Sonel tarafından Türk Bayrağı hediye edildi.