Bartın Üniversitesi Bilim, Kültür-Sanat ve Spor Şenliklerinin son gününde, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası gençlere konser verdi.

Bartın Üniversitesi Bilim, Kültür-Sanat ve Spor Şenliklerinin son gününde öğrenciler, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrasının söylediği şarkılarla eğlendi. Orkestranın solistleri Emre ve Ezgi Kaya kardeşler seslendirdikleri parçalarla öğrencilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Türk bestecilerinin çok sesli yapıtlarını öğrencilerle tek bir ağızdan seslendiren orkestra, geceyi “Bir başkadır benim memleketim” parçasıyla tamamladı. Sahne ışıklarının yanında, izleyicilerin telefonlarından yansıyan ışıkların da renklendirdiği konserde, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası 2 saat boyunca sahnede kaldı.

Gündüz de dolu dolu geçti

Bahar şenliklerinin gündüz etkinlikler yoğun katılımla gerçekleşti. Düzenlenen bilimsel toplantılara öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Bartın Üniversitesi öğrencilerinin oluşturdukları futbol takımlarının karşılaştığı turnuvalarda ise final müsabakaları oynanarak, şampiyon takımlara kupaları verildi. Halk Oyunları ekibinin konser öncesi gerçekleştirdiği gösteri büyük beğeni toplarken, izleyiciler gösteri sonrası halk oyunları ekibini uzun süre alkışladı.