Bilecik’teki sentetik sahaya yeni yapılan basın kulübesi yerine yerleştirilerek, gazetecilere de rahat bir ortamda çalışması sağlandı.
Bilecik 1. Amatör Lig müsabakalarının oynandığı sentetik sahaya yeni yapılan basın kulübesi yerine yerleştirilerek, kale arkalarında yağmurda, karda ıslanan basın mensupların rahat bir ortamda çalışması sağlandı. Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’ın, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) Başkanı Nusret Tosun’a ziyaretinde alınan karar sonrası 3 günde yerine koyulan basın kulübesi 6 koltuktan oluşuyor. Basın mensuplarının kendileri için çok değerli olduğunu ifade eden Tosun ve Aslan, güle güle kullanılması temennilerinde bulundular.
Osmaneli artık deplasman seyircisi alacak
Öte yandan Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) Başkanı Nusret Tosun, Osmaneli sentetik sahaya deplasman taraftar için Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tel örgü çekildiği ifade ederek, “Yarın Osmaneli’nde oynanacak olan Bayırköyspor - Bilecikspor maçında Bilecikspor taraftarları maça alınarak, maça izleyebilecekler. Önceki senelerde rakip taraftar için ayrı bir yer olmadığı için bu olaylar gerçekleşemedi. Bu sene tribünden bir bölüm tel örgü ile bölünerek yarın oynanacak maça hazır edildi” dedi.