Bilecikspor Kulübü Başkanı Cinoğlu, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Tosun’u ziyaret etti.
Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu ve Bilecikspor İdari Menajeri Melih Karaçam, Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun ve Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku’yu Bilecik ASKF binasında ziyaret etti. Ziyarette Bilecikspor ve Bilecik’teki futbol sorunları hakkında karşılıklı istişareler gerçekleştirildi. ASKF Başkanı ve Futbol İl Temsilcisine emeklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, “Bilecik’te futbol konusunda ve Bilecikspor konusunda sıkıntılar herkesin malumu. Biz bu işe gönül verdik, gecemizi gündüzüme katıyoruz. ASKF Başkanımız Nusret Tosun ve Futbol İl Temsilcimiz Engin Toku her daim Bilecik futbolunu bir daim öteye götürmek için çaba sarf ediyorlar. Bu çabaları için teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.
"Bilecikspor hepimizin takımı, hepimizin kulübü"
ASFK Başkanı Nusret Tosun ile ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek teşekkür etti. Tosun, “Bizlere üye 33-34 kulübümüz var, hepsine aynı mesafedeyiz. Ama şu da bir gerçektir ki Bilecikspor ilimizin takımı. Tabii ki il takımıdır, diğer ilçe, belde, köy takımlarına göre daha ön plandadır. İl takımı mutlaka başarılı olmak zorundadır. Bu sadece başkanın ve yönetim kurulu ile gitmiyor. İlin valisi, belediye başkanı, bürokrasisi, sivil toplum örgütleri bu işin içine girecek. Taşın altına elini koyacak. Bilecikspor gerçekten zor günler geçiriyor. Bizlerde yöneticilikte yaptık, topta oynadık. Eskiden belediyede bazı dükkanlar Bilecikspor adına ilerliyordu. Oradan gelen para bir destek oluyordu. Geçen gün bir cenaze sonrasında Başkanımızla konuştuk. Pelitözü Gölpark’a en azından 1 lira gibi cüzi giriş parası filan konulup bunlar destek sağlayabilir. Bilecikspor hepimizin takımı, hepimizin kulübü. Ben tekrar ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretin sonunda Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu ASKF Başkanı Nusret Tosun’a plaket takdim edilirken, İdari Menajer Melih Karaçam da Futbol İl Temsilcisi Engin Toku’ya plaket takdim etti.