Bozüyük Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü yeni hizmet binası, Cuma Namazı sonrasında gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmete girdi.
Çarşı Mahalle’de bulunan Belediye Mezbahası karşısında bulunan alana inşa edilen ve tüm çalışmaları tamamlanan hizmet binasının açılış töreninde, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Çam, Belediye Meclis üyeleri ve belediye personeli yer aldı.
Açılış öncesinde konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; “Bu tip yatırımlar belediyemizin işleyiş sistemi için oldukça önemli. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüz 33 personeli ile birlikte 7 gün 24 saat boyunca ilçemize hizmet verecektir. Tüm hatların elektronik sistem ile birlikte kontrol edildiği bu binamızın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen tüm personelime teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın konuşmasının ardından açılışa katılan protokol üyeleri ile birlikte hizmet binası ve depo alanı gezilerek çalışanlardan elektronik hat sistemi hakkında ve entegre su projesi hakkında bilgi alındı.