Bozüyük’te Bozüyük Belediyesi, İlçe Orman İşletme Şefliği ve Zafer İlkokulu iş birliği ile 600 fidan toprakla buluştu.

Bozüyük’te 21-26 Mart Orman Haftası nedeni ile Ayvalı Köyü Yolu Küme Evler mevkiinde düzenlenen fidan dikim etkinliğinde Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Zafer İlkokulu öğrencileri ile birlikte 600 fidan dikildi. Eğlenceli görüntülerin ortaya çıktığı etkinlikte çocuklar hayatlarında ilk kez ağaç dikerken gözlerindeki heyecan görülmeye değerdi.

Konu ile ilgili olarak kısa bir açıklamada bulunan Başkan Bakıcı; “Böylesine önemli bir haftada çocuklarımız ile gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik beni çok mutlu etti. Yıllar sonra belki de kendi çocukları ile birlikte buraya geldiklerinde bu ağaçları bizler dikmiştik diyecekler. O ağacın gölgesinde oturup soluklanacaklar. Bizim öncelikli amacımız çocuklarımıza bu bilinci sağlamak ve onlara doğa sevgisini aşılamak” dedi.

Çocuklar ile birlikte dikilen fidanların ardından Başkan Bakıcı, Orman İşletme Şefliği görevlileri, öğretmenler ve öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinlik sonunda öğrencilere kek ve meyve suyu ikram edilirken öğretmenler Başkan Bakıcı’ya özellikle böyle önemli bir etkinliği düzenlediği için teşekkür ederek, tebrik etti.