Bozüyük Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu’nda yeni düzenlenen okul kütüphanesi, Masal Sınıfı, Fen Bilgisi Sınıfı, Atatürk Köşesi 15 Temmuz Şehitler Köşesi ve Tarih Köşesi, düzenlenen törenle öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Bozüyük’te 4 Eylül Mahallesi’nde eğitim veren Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu’nda düzenlenen açılış törenine Bilecik AK Parti Milletvekili Hayrettin Eldemir, Kaymakam Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Müftü Selami Bağcı, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, TSO Başkanı Buğra Levent, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Okul Müdürü Mustafa Tetik ve öğrenciler katıldı.

Törende Bozüyük Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan okul kütüphanesi ve okulun kendi imkânları ve yardım sever vatandaşlar tarafından yapılan Masal Sınıfı, Fen Bilgisi Sınıfı, Atatürk Köşesi 15 Temmuz Şehitler Köşesi ve Tarih Köşesi’nin tek tek açılış kurdeleleri kesilerek öğrencilerin kullanımına sunuldu. Açılışı yapılan her bölümü gezen Milletvekili Eldemir ve beraberindekiler Okul Müdürü Tetik’ten bilgi aldı. AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir burada yaptığı konuşmada “İnsan yetiştirmek kadar önemli bir şey yok” diyerek okula kazandırılan bu değerli hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ardından söz alan Başkan Bakıcı “Nasip olursa bu yıl 11. sınıflardaki tüm çocuklarımızı Çanakkale Ruhunu yaşamaları için Çanakkale’ye götüreceğiz. Daha sonrada inşallah ilkokullarla ilgili bir projemizi daha hayata geçireceğiz. Biz yapmış olduğumuz tüm projelerde çocuklarımızın eğitimi en üst seviyede almasını hedefliyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi destek bizden başarı onlardan. Ben bu okulda ve diğer okullarda görev alan tüm öğretmenlerimize teşekkür etmek istiyorum. Muhakkak diğer okul müdürlerimizin de projeleri vardır. Bunları bizde hayata geçirmekte oldukça hevesliyiz” diyerek okulda yapılan hizmetler için Okul Müdürü Tetik’e teşekkür etti.

Açılış töreninde son olarak okulda hayata geçirilen yeni hizmetlere katkı sağlayan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve hayırsever vatandaşlara protokol tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.