Eğitimci yazar Muzaffer Tekelioğlu, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu milli kültür değerlerimizin korunması, yaşatılması, yeni kuşaklara aktarılması, yaygınlaştırılması ve tanıtılması için "Ustalar Kursiyerlerle Buluşuyor" projesi kapsamında, Pazaryeri Halk Eğitimi Merkezi tarafından Demirköy’de açılan el sanatları kursiyerleriyle buluştu.

"Sevgi" konusunun işlendiği etkinliğe; Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sedat Büyük, el sanatları usta öğreticisi Zeynep Karasu ve Demirköylü kursiyerler katıldı. Muzaffer Tekelioğlu, yaptığı konuşmada; "Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslar, gönüllülük esasına dayanır. Kurslara kendi istek ve iradenizle severek katılıyorsunuz. Aslında her şeyin başı sevgiden geçer. İnsanın yüreğindeki sevgi, merhamet duygularını geliştirir. Sizlerde buralara kendi isteğinizle katılıyorsunuz. Birlik, beraberlik ve paylaşmanın örneklerini veriyorsunuz. Birbirinizi karşılıksız seviyorsunuz. Sevgi, başarı ve mutluluğun anahtarıdır“ dedi.

Ailelerin birbirine duyduğu güvenin sevgiden geçtiğini, mutlu aile yaşamının sevgi ile oluştuğunu ifade eden Tekelioğlu “Sevgi parasız, pulsuzdur. Sevgi duyguların söze dönüşmüş halidir. Peygamber Efendimiz bize örnek olmuştur. Çocuklarımızı günümüz koşullarında yetiştirmek çok zorlaşmıştır. Öncelikle kendimizle barışık olacağız. Sevgimizi eşimizden ve çocuklarımızdan esirgemeyeceğiz. Onları sevdiğimizi fırsat buldukça dile getireceğiz. Sevdiklerimizi kaybettikten sonra pişmanlık duymamak için çekinmeden korkmadan onları sevdiğimizi söyleyeceğiz” dedi.