Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSF) Jimnastik Türkiye Şampiyonasına Erzincan’dan katılan sporcu Türkiye şampiyonu oldu.

Daha önce 2 defa Türkiye şampiyonu olan ve son aldığı şampiyonluk ile bu sayıyı 3’e ulaştıran Birkan Baran Kurutaş ve Antrenörü Süleyman Perçem’i makamında ağırlayan Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, başarılı sporcuyu tebrik ederek, sporcuya hediye takdim etti.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2017 yılı faaliyet programında yer alan Özel Sporcular Jimnastik Türkiye Şampiyonası İzmir ilimizde yapıldı.

72 spor kulübünden 170 sporcunun katılımıyla 22-24 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen Özel Sporcular Jimnastik Türkiye Şampiyonasında Erzincan Gençlik Spor Kulübü sporcusu Birkan Baran Kurutaş, 12-14 yaş Yıldızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyanın sahibi oldu.

Başarılı sporcuyu makamında kabul eden Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, hem sporcuyu hem de onu yetiştiren antrenörünü tebrik ederek başarıların devam etmesini ve amacın Milli takıma girmek olduğunu ifade etti. İl Müdürü Burak Mumcu, Türkiye Şampiyonu olan Birkan Baran Kurutaş’a hediye takdim etti.