Bilecik’te İçişleri Bakanlığınca yayımlanan kararnameyle tayinleri çıkan vali yardımcıları ve kaymakamlar için veda yemeği düzenlendi.
Bilecik Valisi Süleyman Elban, Polisevi’nde düzenlenen veda yemeğinde, yaklaşık 6 aydır beraber görev yaptığı meslektaşlarının kararnameyle başka illere ve ilçelere tayinlerinin çıktığını anımsatarak, yeni görev yerlerinde de başarılı hizmetlerde bulunmaları temennisinde bulundu. Resmi olarak bir ayrılış süreci yaşayacaklarını, ancak başka platformlarda ve farklı görevlerde yine beraber olacaklarına inandığını ifade eden Vali Elban, ’’Kamu hizmeti, belli bir süre görev yaptıktan sonra farklı görevlerde ve hizmette bulunmak için başka yerlere tayini çıkabiliyor. Vali yardımcılarımız ve kaymakamlarımız Bilecik’teki görevlerini tamamlayarak, yeni görev yerlerinde kamu hizmetine devam edecekler. Kendilerine görev süresi içerisinde yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görev yerlerinde vali yardımcılarımıza ve kaymakamlarımıza aileleriyle birlikte başarılar ve mutluluklar diliyorum’’ diye konuştu.
Vali yardımcıları ve kaymakamlar ise Bilecik’ten güzel duygularla ayrıldıklarını belirterek, başta Vali Elban olmak üzere il ve ilçelerindeki çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiler.
Konuşmaların ardından Vali Elban, Ordu Vali Yardımcılığı görevine atanan Vali Yardımcısı Ekrem Ballı’ya, Samsun’un Çarşamba Kaymakamlığına atanan Vali Yardımcısı Mustafa Güney’e, Bozüyük Kaymakamlığından Afyonkarahisar’ın Sandıklı Kaymakamlığına atanan Köksal Şakalar’a, Gölpazarı Kaymakamlığından Erzurum’un Aziziye Kaymakamlığına atanan Tuncay Topsakaloğlu ile İnhisar Kaymakamlığından Sivas’ın Yıldızeli Kaymakamlığına atanan Hakan Keskin’e, Osmanlı armasının bulunduğu tabak hediye etti.