Bozüyük Belediyesi tarafından Yediler Mahallesinde başlatılan ve tüm sokakları kapsayan kilit taşı, bordür ve yağmur oluğu yapım çalışmaları devam ediyor.
Bozüyük’ün çehresinin tamamen değiştirilmesi, güzelleştirilip modern bir görünüme kavuşturulması ile gerekli altyapı bakım çalışmalarında da tadilat kolaylığı sağlaması nedeniyle son yıllarda en çok kullanılan malzemelerin başında gelen kilit taşı belirlenen ilçe genelinde ihtiyaç duyulan bölgelere uygulanıyor. Ekipler tarafından eski kilit taşlarının kaldırılması, gerekli zemin sağlamlaştırma ve düzenleme çalışmalarının ardından yenilenen kilit taşları, bordür taşları ve yağmur olukları ile yağmur sonrasında oluşabilecek çamur ve su birikintilerinin önüne geçilmesi planlanıyor.
Yediler Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl ilk etabı tamamlanan kilit taşı yenileme çalışmalarının ardından bu yıl devam eden 2. etap çalışmaları kapsamında 21 bin 571 metrekare kilit taşı, 6 bin 510 metre bordür taşı ve 6 bin 910 metre yağmur oluğu yapımı tamamlanırken mahalle genelinde planlanan yenilemeler büyük ölçüde tamamlandı. Bozüyük’ün her mahallesi için o mahalle sakinlerinin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını planlayan Bozüyük Belediyesi daha öncede Bozüyük’ün en yeni mahallesi olan Akpınar Mahallesi’nin tamamını kapsayan kilit taşı yapım çalışmalarını tamamlamış ve mahalleyi güzel ve modern bir görünüme kavuşturmuştu.