Günümüzün en ileri teknolojilerine sahip olan Arçelik markalı çamaşır makineleri ile birlikte evlerde çamaşır yıkamak hem çok daha kolay hem de çok daha kaliteli standartlara ulaşıyor. Çamaşır makineleri günlük yaşamın en önemli teknolojileri arasında kendisine yer buluyor. Özellikle de günümüzün her alanında insanların en büyük ihtiyaçları arasında yer alan çamaşır makineleri teknolojilerinde Arçelik kalitesi ve ileri nesil teknolojisi ön plana çıkıyor. Modern yüzyılın en ileri teknolojilerine sahip olan Arçelik markalı çamaşır makinelerinde en sık karşılaşılan arızalanmalardan birisi olan çamaşır makinesinin yıkama suyunu almasına rağmen yıkama yapmaması sorununa yönelik olarak Küçükyalı Arçelik Servisi merkezinde profesyonel uygulamalar gerçekleştiriliyor. 


Günümüzde oldukça yoğun şekilde kullanılmakta olan Arçelik markalı çamaşır makineleri he ne kadar ileri nesil teknolojilere sahip olsa da zaman içerisinde mekanik sistemler olması nedeni ile çeşitli arızalanmalar meydana gelebiliyor. Bu yüzden Bostancı Arçelik Servisi merkezinde tüm Arçelik markalı çamaşır makinelerine yönelik olarak profesyonel ve etkin bir arıza çözüm hizmeti sunuluyor. 


Küçükbakkalköy Arçelik Servisi kaliteli ve profesyonel çözümler sunulmaktadır. Bu kapsamda da Arçelik servisi merkezinde tüm çamaşır makinesi modellerindeki yıkama yapmama sorununa yönelik olarak aşağıdaki adımlar titiz çalışmalar şeklinde uygulanmaktadır.


-Motor ile kasnak arasındaki kayış yerinden çıkmış ya da kopmuş olabileceğinden burada kontrol yapılarak, makine arka kapağı açılarak, kayış aksamı kontrol edilir. Tespit edilirse kayış arızası onarılır.


-Yıkama motoru kontrol edilir. Arçelik çamaşır makinesinde suyu almasına karşın yıkama yapmaması sorununa neden olabilecek parçalardan birisi de yıkama motoru olduğundan bu parça kontrol edilir. Çamaşır makinesinin arka kapağı açılarak kayış aksamı sökülerek, motorun boşta çalışması sağlanır. Eğer arıza tespit edilirse arızalı olan yıkama motoru değiştirilir.


-Program aygıtı kontrol edilir: Çamaşır makinesinin program aygıtındaki bir arızalanmada bu soruna yol açabileceğinden teknik ekipler tarafından program aygıtı, hız kontrol ünitesi ve motor arasındaki kablolar kontrol edilir. Eğer arıza program aygıtında ise yenisi ile doğrudan değişim uygulanır. Program aygıtının yenisi ile değişiminin ardından teknik ekipler tarafından entegreye programın yüklemesi de sorunsuz ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilerek, çamaşır makinesinin yeniden ilk günkü performans ve verimliliğinde çalışmayı sürdürmesi sağlanır.