Çamaşır makineleri günlük yaşantı içerisinde özellikle ev hanımlarının büyük bir vakit kazancı elde edebilmesine yardımcı olmanın yanı sıra çok daha pratik bir şekilde çamaşırlarını yıkayabilme imkanına sahip olmasını sağlıyor. Günümüz modern teknolojisi ile suyun ideal sıcaklık seviyesinde çamaşırların yıkama kriterlerine uygun olarak yıkanabilmesini sağlayacak geniş yıkama program fonksiyonlarına sahip olan Arçelik markalı çamaşır makineleri ev hanımlarının en büyük yardımcıları oluyor. Arçelik markalı çamaşır makineleri bu gibi özellikleri dolayısı ile de günümüz modern çağında son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Bu durumda yoğun kullanım ve çevresel koşullar gibi pek çok etken dolayısı ile çamaşır makinesinin yıkama suyunun kaynar derece ısınması gibi bir sorunun yaşanmasına neden olabiliyor. Özellikle de Arçelik çamaşır makinelerinde yıkama suyunun kaynar derece ısınmasına neden olabilecek performans düşüklüklerinde çok daha büyük arızalarla karşı karşıya kalmamak adına Pendik Arçelik Servisi profesyonel servis hizmetleri desteğine başvuruda bulunulması gerekir.

Ünalan Arçelik Servisi teknik ekiplerinin Arçelik markalı çamaşır makinelerinde bu tip arızalanmalara yönelik olarak bilgi sahibi olması dolayısı ile çamaşır makinesinin yıkama suyunu  kaynar derecede ısıtması sorunun en kısa süre içerisinde çözüme kavuşturulabilmesine yardımcı oluyor. Bu noktada özellikle Arçelik markalı çamaşır makinesinin yıkama suyunu kaynar derecede ısıtması sorunu elektriksel çamaşır makinesi arızalanmaları arasında yer alıyor ki bu durum zamanlar çok daha büyük sorunların yaşanmasına ve hatta çamaşır makinesinin miladını doldurmasına dahi neden olabiliyor.

Bu yüzden en kısa süre içerisinde Yavuztürk Arçelik Servisi teknik merkezine başvuruda bulunulması gerekiyor. Alanlarında uzman teknik ekiplerin yıkama suyunun kaynar derecesinde ısınması sorununa yönelik olarak hızlı ve kısa süreler içerisinde onarım gerçekleştirilebiliyor. Bu kapsamda servis ekipleri tarafından;

-Termostat arızasının yıkama suyunun kaynar derecede ısınması soruna yol açabileceğinden, termostat ayarına bakılarak yüksek ise düşürülür. Ancak termostatta daha ciddi bir arızalanma bulunuyor ise doğrudan parça değişimi ile yerine orijinal Arçelik termostat yedek parçası takılır.

-Rezistans devresinde olan röle kontakları yapışmış olmasından dolayı da yıkama suyu kaynar derecesinde ısınabildiğinden, röle kontakları kontrol edilir. Eğer arıza tespit edilirse yenisi ile değişimi gerçekleştirilir.